Bedő Tamás honlapja

Kampányszerű fűnyírás a városban?

Kampányszerű fűnyírás a városban?

- 2014. Sze. 29 | Friss Hírek | Nincs hozzászólás

A minap, az utcákat járva, többen is megállítottak a pánikszerűen elkezdett önkormányzati fű- és gaznyírás miatt. Már eleve az időzítés sokaknak szemet szúrt: hónapokon, éveken át hagyták burjánzani a gyomot, majd most, két héttel a választás előtt hirtelen mindent bepótolnának. Azt is többen firtatták – szerintem jogosan –, hogy miért egy budapesti céggel szerződött az önkormányzat. Közelebb nem találtak fűnyírót? Csongrádon több vállalkozás is van, amely becsületesen el tudná végezni ezt a feladatot.

Kőrösi Tibor a megyei lap hasábjain a csongrádi vállalkozások, a munkahelyteremtés barátjának mondta magát a minap. Ennek kevés jelét látni. Egy helyi kőműves vállalkozó, akire Kőrösi az interjúban hivatkozott (mellesleg jobbikos képviselőjelölt), gyorsan cáfolta a jelenlegi polgármester szavait Facebook-oldalán.

Az illető úgy szerepelt az interjúban, mint más politikai beállítottságú vállalkozó, aki, lám-lám, kaphatott munkát. Mint hamar kiderült, ez négy év alatt egyszer fordulhatott elő, a 2009-ben elindult és indokolatlanul elhúzott gátmegerősítő munkák során. Egy alvállalkozótól kapott munkát, Kőrösi Tibor tudta nélkül… A vállalkozó még megjegyezte, hogy elnyert ugyan feladatokat versenyképes ajánlataival, de nem végezhette el azokat, mert politikai nézetei nem azonosak a jelenlegi polgármesterrel.

Ha bizalmat kapok október 12-én, nem csak szavakban fogom támogatni a helyi vállalkozókat. A törvény adta lehetőségek szerint a munkákat csongrádi munkahelyteremtő vállalkozásokkal fogom elvégeztetni.

A halászházak felújításán sem helyi vállalkozók dolgoznak, vidéki vállalkozókat bízott meg az önkormányzat. Az elmúlt ciklus vállalkozás- és munkahely-ellenes mivoltát jól írja le az alábbi cikk is:

 

bajusz

http://www.delmagyar.hu/csongrad_hirek/bajusz_porul_jart_se_telek_se_penz/2387971/?utm_source=rssfeed

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.