Bedő Tamás honlapja

A polgármesteri programom következő pontjai

- 2014. okt. 8 | Friss Hírek | Nincs hozzászólás

A polgármesteri programom következő pontjait hozom nyilvánosságra:
– Fontosnak tartom, hogy a parkjainkat, zöldterületeinket rendbe rakjuk, folyamatosan gondozzuk.
– A városi sportéletet jobban segítsük: fedett sportmedence, Sporttelep fejlesztése.
– Bokroson rész-önkormányzatot hozzunk létre, hogy a helyieknek nagyobb beleszólása legyen a városrész életébe.

Parkjaink, zöldterületeink folyamatos gondozása:
Csongrád nem véletlenül a „vizek és parkok városa”. Ehhez méltóan fogjuk utcáit, tereit és parkjait gondozni, takarítani. Az egész országban az elsők között vagyunk az egy főre jutó zöldterületek nagyságát tekintve. Ezért is fontos, hogy figyeljünk a rendezett, ápolt környezetre.
Az illegális hulladéklerakások rendszeres felszámolása, új szemetesedények kihelyezése, különösen a frekventál területeken. A térfigyelő rendszer bővítése a környezetünk megóvása, és a közbiztonság fokozása érdekében.

A városi sportélet segítése:
A versenysportolás és a szabadidős sportolás érdekében szorosabb kapcsolatot alakítunk ki a városi sportszervezetekkel, egyesületekkel. A városi köz-, és kulturális élet szervezésében pedig a civil szervezettekkel. Rendszeres konzultációt folytatunk velük,  működési és fejlesztési pályázataik sikeréért mindent megteszünk.
Nem mondhatunk le egy fedett sportmedence megépítéséről sem, mivel ez a jelenlegi fürdőfejlesztési pályázatból kimaradt.
A Sporttelep jelenlegi infrastruktúrájának továbbfejlesztését sportági, szövetségi támogatások bevonásával valósítjuk meg.

Rész-önkormányzat létrehozása Bokroson:
A bokrosiaknak több beleszólása lesz a városrészt érintő döntésekbe a rész-önkormányzat létrehozásával. A helyben felmerülő aktuális problémákat, feladatokat így gyorsabban, hatékonyabban lehet megoldani. Fontos, hogy a várostól 10 km-re lévő Bokros megőrizze sajátos arculatát, hagyományait (pl. Szüreti bál), közösségépítő programjait.

Hozzászólás írása

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.